about.jpg
Le Lieu Coffee en The Art of Roasting
Ambachtelijke koffiebrander bieden wij U alleen uitzonderlijke Arabica koffie. Wij werken uitsluitend met Specialty Coffee omdat ons doel is om u kennis te laten maken met de complexiteit van koffiesmaken.
Een "Specialty Coffee" is een vlekkeloze gastronomische koffie (ook wel fijne koffie of zeldzame koffie) die door producenten wordt bewerkt met operationele en verwerkingsmethoden die ze afzonderlijke producten maken.
Deze koffie komt uit een traceerbaar terroir, een terroir waarvan de identiteit uniek is: elke koffie heeft een boodschap over te brengen naar gelang van zijn oorsprong. Deze boodschap is te vinden in een kopje met vele smaken (zuurgraad, bitterheid, zoetheid, enz.) en een zeer breed palet van aroma's (fruitig, hebzuchtig, kruidig, enz.).
Dankzij onze samenwerking met Mucho Gusto Coffee Sourcing worden de meeste van onze koffies in micro-lot rechtstreeks gekocht bij producenten die geselecteerd zijn op hun respect voor de natuur en het product. Om de waarde van hun werk te respecteren bieden wij hun een hogere prijs dan die van de markt.

Onze andere koffies zijn afkomstig van een importeur gespecialiseerd in Specialty Coffee en die ons een aanbod garandeert dat onze waarden waardig is.

Onze thee en andere producten worden ook gevoed door onze waarden van kwaliteit, rechtvaardigheid, duurzaamheid en nabijheid.

Als u een machine of accessoires voor koffie in prive of professioneel wilt aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden kwaliteitsmerken.

Our Products

  • Featured

All Recent Posts From XipBlog

News

No Blog Post Found